300.000 danskere har fået første vaccinestik

21-02-2021
Foto af Magnus Heunicke
Blå himmel her på min løbetur. Foråret er på vej, og jeg glæder mig til at modtage eksperternes udregninger af, hvad vi kan genåbne hvornår. Det trænger vi til.
 
Vi skal forberede os på, at noget af genåbningen bliver landsdækkende, og andet bliver regionalt. Og så skal vi være klar til hurtige lokale nedlukninger, som vi netop nu gør ifm udbrud i Ishøj og Kolding. Her er jeg klar til at reagere over for andre udbrud, når de viser sig, og jeg vil gerne takke lokalbefolkningen for at hjælpe til med at blive testet og slå smitten ned.
 
Her på de sociale medier er der efterhånden mange, der fortæller om, at nu har de fået vaccinen. Jeg bliver glad og rørt over hvert eneste opslag. Og det begynder heldigvis at tage fart nu, selv om vi arbejder hårdt på at få flere vacciner til Danmark.
 
I dag har vi rundet 300.000 danskere, som har fået det første stik af deres vaccination. Og mange flere følger.
Sikkert og hurtig vaccine, effektiv testning og at vi fortsat overholder de gældende restriktioner. Det er vejen til en sikker genåbning så hurtigt som muligt, hvor sundhedsvæsenet kan følge med og samfundet begynder at åbne op igen.
 
God forårsdag til alle. Den har vi trængt til.

Seneste opslag

Facebook og Twitter