Bred aftale om genåbning af Danmark

16-04-2021
Jeg er endelig hjemme til en fyraftensøl efter en god lang dag. Jeg vil gerne sige tak til alle de partier, der er med i den brede aftale om genåbning af Danmark.
 
Vi er i en gunstig position i Danmark med smittetal i bero, lave indlæggelsestal og et vaccineprogram, der kører effektivt trods div udfordringer.
 
Det er ikke nogen selvfølge, at vi er her netop nu. Det skyldes først og fremmest en kæmpe indsats fra alle danskere for at holde smitten nede, lade sig teste, spritte af, sige ja til vaccinen mm. Tusind tak for det.
 
Sammen med intensivt testsetup, sekventering, smitteopsporing og målrettede lokale nedlukninger giver det os mulighed for at åbne samfundet mere op hurtigere, end det ellers var forudsat. Og vi gør det efter vurderinger af de konkrete tiltag fra vores sundhedsmyndigheder.
 
Ja, jeg vil gerne indrømme, at det er hårdt arbejde at være sundhedsminister i denne tid. Der er mange svære beslutninger, meget kritik og uendelig meget arbejde hver eneste dag.
 
Men jeg nyder hvert sekund. Jeg giver alt, hvad jeg har i mig for at løse opgaven bedst muligt. Og jeg nyder særligt i dag, hvor vi har en bred politisk aftale i hus. Det er godt for hele Danmark, og det er jo det, vores arbejde handler om.
 
Så jeg tager mig en godnatøl herhjemme, for familien sover. Og er klar til en ny tørn i morgen.

Seneste opslag

Facebook og Twitter