Vigtigt, at alle kommunikerer klart og umisforståeligt

17-09-2020

Hjem og kysse familien godnat. Lang dag overstået, vores gode folk arbejder i døgndrift på at holde epidemien under kontrol. Samtidig et vigtigt arbejde at sikre, at alle kommunikerer klart og umisforståeligt. Her skal jeg være helt ærlig og sige, at der er ting, vi alle kan lære og en klar plads til forbedring. Jeg kan forsikre, at alle arbejder det bedste, de kan, og vi har brug for alle regioner og styrelser, alle medarbejdere og al viden fra Danmark og udlandet.

Ingen ønsker at epidemien blusser op igen. Jeg tror mange er trætte af at høre om corona. Og måske der nogen steder er blevet slækket for meget på at overholde retningslinjerne. Men sagen er den her: Tallene for antal indlagte og smittespredning er i Danmark og i Europa på vej i den forkerte retning. Det er desværre status lige nu. Så derfor: Lad os sammen hjælpe vores samfund og vores sundhedsvæsen igennem denne tid.

Vi er som altid klar med de værktøjer, der skal til. Men det kan ikke stå alene. Det er hele samfundet, der endnu en gang skal bryde smittekæder, holde afstand, spritte af og hjælpe til. 
Tusind tak for indsatsen.