Julekortet 2020

21-12-2020

Her er mit julekort fra Sundheds- og ældreministeriet:

Glædelig jul - Vaccinerne er på vej!

Og netop i dag blev den første vaccine godkendt til brug i Danmark og resten af EU. Åh hvor har vi længtes efter og kæmpet for den nyhed.

Alt er klar og forberedt til at vi i Danmark de kommende dage modtager, håndterer og vaccinerer med de første doser, vi får tildelt. Og hundredtusinder af doser følger derefter i ugerne og månederne, der kommer.

Det er en af de største operationer, vi har prøvet af sin art i Danmark.

Det er naturligvis de mest sårbare, der vil stå forrest i køen, sammen med frontlinjen af vores ældre- og sundhedspersonale, når vi går i gang med at vaccinere. Senere følger flere, så udvides grupperne, og til sidst bliver det et gratis og frivilligt tilbud til hele befolkningen. Det er helt afgørende, at vi får så mange som muligt med.

For der her bliver et vendepunkt i bekæmpelsen af COVID-19. Når udrulningen går i gang, så vil sundhedsmyndighederne følge nøje med og vil løbende evaluere vaccinens effekt og sikkerhed.

Det her er en god nyhed. Men det ændrer ikke på, at virus stadig er her, og vi skal stadig gøre alt, hvad vi overhovedet kan, for at holde den nede i Danmark, indtil vi har vaccineret tilstrækkelig mange mennesker. Tak fordi I alle hjælper med det.

Er der noget, der kan skabe julestemning hos en sundheds- og ældreminister som mig, så er det at vaccinerne nu endelig er på vej til os.

Julekortet fra ministeriet er i år dekoreret af ældre fra Tangshave Bo- og Aktivitetscenter, Nordborg på Als. Tak for de smukke tegninger 

Sundheds- og Ældreministerens julekort, 2020