Grundlæggende designtanker

Her finder du en kort introduktion til de overordnet tanker der er gjort ifht. farvevalg, fonte og generelt layout.

Farver

Primærfarven er den lyse identitetsblå (se farver), men farven må gerne suppleres med den mørke blå og derved bliver den mørkeblå en slags supplement til identitetsfarven. Sekundærpaletten benyttes i højere grad som baggrundsflader, dog primært på moduler der holder sig inden for de 12 spalter i grid'et (Se grid layout). Til sektioner der går i fuldbredde dvs. til browseren kant skal de 2 grålige lyse nyancer tages i brug, se farver.

Layout

Generelt er der lagt op til luftige sideopsætninger med visuelle elementer og sektionsindelinger. Inner grid modul benyttes som sektionsinddelingselement og her kan der vælges de forslåede baggrundsfarver dvs. de lyse grå toner. Mår der skal opsættes nye sider kan man med fordel tage udgangspunkt i de gemte sideopsætninger. Sideopsætningerne skal ses som inspirationskilde og retningssnor til opsætninger og altså ikke fastlåste templates. Dertil er der også en del gemte moduler under "Shared -> Module templates" som man kan benytte til at opsætte mere visuelt inspirerende elementer op på siderne.

Fakta bokse og steppingstones

Der bliver brugt en del stepping stone elementer dvs. elementer hvis formål er kort at intruducere til en undersige og linke derhen. Til dette skal der benyttes klassen "Box this module" under "Presentation" fanen. Denne klasse kan også benyttes til ffaktabokse i højre spalte eller i brødtekster. Dertil kan man benytte de forskellige baggrundsfarver til faktabokse, hvis de skal trække mere fokus eller adskille sig fra andre bokse med "Box this module" klassen.