Skip navigation


En god nyhed for epilepsi-patienter

11-10-2011
PRESSEMEDDELELSE - Sundhedsminister Astrid Krag glæder sig over, at der nu endelig er kommet en aftale for epilepsihospitalet Filadelfia.

Region Sjælland og Epilepsihospitalets bestyrelse har nu indgået driftsoverenskomst vedr. fritvalgsrammen og aftale om de langtidsindlagte patienter og om ekstra tilkøb fra Region Sjællands side. Derudover er der indgået en aftale med Danske Regioner om udvidet frit valg inden for hovedfunktioner i epilepsi.   

Yderligere offentligt finansieret aktivitet kan dels komme fra det udvidede frie valg, dels fra bilaterale aftaler med andre regioner end Sjælland. Dermed er grundlaget lagt for Filadelfias fremtidige arbejde.

 

Både regionsformand Steen Bach Nielsen og Filadelfias formand Kjeld Møller Pedersen udtrykker i en fælles pressemeddelelse tilfredshed med den nye driftsoverenskomst.   

”Det glæder mig meget, at der nu er kommet en løsning. Det helt afgørende for mig er, at der nu skabes tryghed for patienterne og deres pårørende,” siger sundhedsminister Astrid Krag. 

 

Yderligere oplysninger
Pressechef Niels Ditlev, tlf. 40 82 06 37


Sidst opdateret 11-10-2011

Kontaktinformation

Holbergsgade 6
1057 København K
 | tlf: 72269000
 | EAN: 5798000362055
 |