Skip navigation


Astrid Krag debatterer kvalitet i sundhedsvæsnet

29-11-2011
PRESSEMEDDELELSE - Minister for sundhed og forebyggelse Astrid Krag, deltager i Lægeforeningens og Danske Regioners konference om kvalitet i Sundhedsvæsnet.

Hvordan sikrer man kvaliteten i sundhedsvæsnet, i en tid hvor økonomien er under pres? Og hvordan bliver de gode eksempler hurtigere spredt ud? Det er nogle af de spørgsmål, som skal diskuteres på Lægeforeningens og Danske Regioners konference om kvalitet i sundhedssektoren, som finder sted i dag den 29. november. 

 

Astrid Krag deltager senere i dag i konferencen, hvor hun skal holde tale og derefter være med i en paneldebat med Formanden for Danske Regioner, Bent Hansen (S), og Formanden for Lægeforeningen, Mads Koch Hansen. 

 

Astrid Krag udtaler: 
”Det er vigtigt, at vi sikrer et sundhedsvæsen, der kan levere en høj kvalitet, uanset hvor i landet man befinder sig. Derfor er jeg glad for, at der bliver skabt debat omkring, hvordan vi fremmer de gode eksempler, som kan være med til at give en bedre kvalitet og en bedre behandling for den enkelte patient.”

 

”Det er vigtigt, at vi får styrket kvaliteten i sundhedsvæsnet, og derfor har regeringen sammen med Enhedslisten netop afsat 80 mio. kr. til udvikling af nationale kliniske retningslinjer. Det skal være med til at sikre en høj og ensartet kvalitet og i sidste ende en større sikkerhed for patienterne, ligegyldigt hvilket sygehus de skal behandles på.” 

 

Konferencen finder sted i København på Radisson Blu Scandinavian Hotel. Find yderligere information om konferencen på Danske Regioners hjemmeside.

 

Yderligere oplysninger

Pressekonsulent, Kasper Pihl Møller, tlf. 22 42 74 31


Sidst opdateret 29-11-2011

Kontaktinformation

Holbergsgade 6
1057 København K
 | tlf: 72269000
 | EAN: 5798000362055
 |