Skip navigation


Videoer om Nationalt Genomcenter

Se 5 videoer om Nationalt Genomcenter.
   
  

Hvorfor er Nationalt Genomcenter vigtigt?
Gert Sørensen er direktør for Nationalt Genomcenter fortæller, at centret vil betyde mere målrettet behandling af patienter, forskning og udvikling af ny medicin og mere ensartede, trygge og sikre rammer opbevaring af genetiske data.
Se og hør Gert Sørensen fortælle om Nationalt Genomcenter

 Nationalt Genomcenter og etikken
Kirsten Ohm Kyvik, formand for Etisk Udvalg under bestyrelsen for Personlig Medicin forklarer, hvorfor et Nationalt Genomcenter er vigtigt, og hvilke etiske dilemmaer, der kan opstå.

Se og hør Kirsten Ohm Kyvik fortælle om Nationalt Genomcenter og etikkenDet vil Nationalt Genomcenter betyde for patienterne
Mette Holst, formand for Patient- og borgerudvalget under bestyrelsen for Personlig Medicin fortæller om, hvordan patienterne har en stemme i forbindelse med Nationalt Genomcenter.
Se og hør Mette Holst fortælle om hvad Nationalt Genomcernet vil betyde for patienterneDet vil Nationalt Genomcenter betyde for behandlingen
Læge Henning Bundgaard har været pioner i bestræbelserne på at løfte behandlingen af patienter med arvelige hjertesygdomme i Danmark og give berørte slægtninge mulighed for at blive undersøgt.
Se og hør Henning Bundgaard fortælle om hvad Nationalt Genomcenter betyder for behandlingen af patienterne

Det vil Nationalt Genomcernet betyde for diagnoserne
Elsebet Østergaard er læge og specialist i klinisk genetik, og arbejder til daglig med diagnosticering og genetisk rådgivning i forbindelse med arvelige sygdomme.
Se og hør Elsebet Østergaard fortælle om hvad Nationalt Genomcenter vil betyde for diagnoserne


Sidst opdateret 01-06-2018

Kontaktinformation

Holbergsgade 6
1057 København K
 | tlf: 72269000
 | EAN: 5798000362055